MP600 Pro XT, de drogere versie van de Hydro X

RUNDVLEES!

Je herinnert je misschien Kitguru’s recente recensie van de watergekoelde MP600 Pro Hydro X 2TB M.2-drive, en als je vond dat dat net iets te veel was, kijk dan eens naar Corsair’s MP600 Pro XT. Deze gebruikt dezelfde Phison PS5018-E18-controller, maar heeft de flitser geüpgraded naar 176-laags 3D TLC NAND van Micron en vertrouwt op een koellichaam van Cartman-formaat om ze te koelen in plaats van te worden opgenomen in een waterkoelingslus.

Die NAND maakt een groot verschil in prestaties en bewijst Micron’s opschepperij dat hun 176-laags flitser hun snelste tot nu toe is. Het was inderdaad een van de snelste die Kitguru heeft gezien, met een sequentiële leessnelheid van 6.820 MB/s en een sequentieel schrijven van 6.550 MB/s. Hoewel dat niet veel uitmaakt voor de laadtijd van een game, zal het video-editors en dergelijke helpen.

De schijf bleek ook ongelooflijk stabiel te zijn, een ander groot voordeel voor professioneel gebruik. Wat betreft de levensduur, 1400 TBW en een garantie van vijf jaar zijn ook niets om naar uit te kijken. De volledige recensie vind je hier.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Excamedia
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0