Een USB-C-hub van Choetech die uw laptop een boost geeft

Heb een neiging om uw laptop te verbeteren

Op een bepaald moment in het recente verleden ontwikkelden laptopontwerpers trypofobie, tot grote vreugde van Het desktopteam van Apple. Deze nieuwe fobie heeft geresulteerd in verschillende generaties laptops met bijna geen resterende poorten en heeft dockingstations en hubs tot een populair accessoire gemaakt voor iedereen die van netwerkpoorten houdt of van de mogelijkheid om meer dan één randapparaat tegelijk te gebruiken. Die populariteit heeft een enorme markt gecreëerd met veel modellen om uit te kiezen, zoals de ~ $ 90, – Choetech HUB-M20 11-poort hub die ter beoordeling staat bij TechPowerUp.

De hub maakt verbinding via USB-C en voegt audio-uitgang, gigabit ethernet, SD- en Micro SD-slots toe, vier USB 3.0-poorten waarvan één Type-C, 4K 30Hz HDMI-uitgang, een oudere VGA-uitgang en een 100W voedingsconnector. Het is een slanke balk van 271 x 45 x 18 mm (10,7 x 1,8 x 0,7 ″), met een lichte helling naar de lange as, zodat u hem onder uw laptop kunt plaatsen als u de voorkeur geeft aan een enigszins schuin typevlak. Aan beide zijden zitten rubberen kussentjes om wegglijden te voorkomen.

Dit is waarschijnlijk niet de meest opwindende recensie die u onlangs hebt gelezen, maar als u op zoek bent naar een degelijke dock die geen honderden dollars kost het is misschien wel de meest bruikbare die je vandaag tegenkomt.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Excamedia
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart