5 jaar topvliegcomputers

Vandaag wordt Top Flight Computers 5!

Vandaag 5 jaar geleden besloot ik iets te doen dat ik nog nooit eerder had gedaan (een bedrijf starten), en Top Flight Computers was geboren.

Ik zag een leegte waar mensen nog steeds moeite hadden om de juiste computer voor hun specifieke behoeften te vinden … niet alleen “een computer”.

De eerste zes maanden waren op zijn zachtst gezegd beangstigend. Ik begon voor vierkant 1, ik wist niet eens dat ik nog niet aan de startlijn stond … we zijn net geopend.

Ik werd langzaamaan meer extravert en begon nieuwe mensen te ontmoeten … het bedrijf veranderde op dat moment voor altijd.

Ik kan niet eens beginnen te beschrijven hoeveel we de afgelopen jaren zijn geƫvolueerd. Wat begon als een redelijk goedbetaald optreden, is veranderd in een veelzijdige motor die nog maar net wordt opgewarmd.

2019 was een ongelooflijk jaar voor ons, het bedrijf groeide met grote sprongen … waardoor we klaar waren voor een mogelijke doorbraak in 2020.

2020 is grotendeels statisch geweest, de pandemie was een gigantische steeksleutel die uit het niets kwam en alles verpestte. En toch blijven we open.

Ik kijk ECHT uit naar wat we kunnen doen in 2021. Niet alleen om uit deze pandemische funk te komen … maar om echt het vuur aan te steken en dit ding goed te laten draaien.

We hebben een aantal dingen in de maak waarvan ik denk dat je er echt van zult genieten … Ik kan niet wachten šŸ™‚

Bedankt allemaal voor jullie steun de afgelopen 5 jaar … laten we van jaar 6 het grootste tot nu toe maken … het Top-Flight-jaar!

– Chris Touchberry

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Excamedia
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart