Het is vrijdag, tijd om de AMD- en NVIDIA-balk te vergroten

Giet het opnieuw, Sam

AMD heeft er misschien voor gekozen om het Smart Access Memory te noemen, en aangezien zij de eersten waren die het op hun systemen inschakelden, wie zijn wij dan om te argumenteren? Ongeacht de naam ondersteunen nu zowel de AMD RX 6000-serie als de NVIDIA RTX 3000-kaarten aanpasbare basisadresregisters, ervan uitgaande dat je moederbord dat wel doet. Voor AMD-gebruikers hebben bijna elk 500-serie bord en nogal wat 400-serie de optie toegevoegd in hun nieuwste BIOS-versies, terwijl Intel het toevoegt aan Z590-, B550- en Z490-borden. Het is ook vermeldenswaard dat die tientallen mensen die een RTX 30 × 0-kaart in handen wilden krijgen, het BIOS van hun GPU moeten flashen.

Nu beide GPU-makers aan boord zijn gegaan van de aanpasbare BAR-auto, zien we nogal wat onderlinge vergelijkingen zoals deze bij de Guru of 3D. De resultaten zijn afhankelijk van de game-engine, waarbij sommigen de functie niet eens opmerken, anderen er baat bij hebben en zelfs sommige die er een hekel aan hebben als je een aanpasbare BAR gebruikt. Omdat de optie alleen in het BIOS kan worden in- of uitgeschakeld, is het de moeite waard om te weten in welke van die drie groepen je favoriete games vallen.

Bekijk de volledige recensie, die een lijst bevat van alle spellen waarvan bekend is dat ze een aanpasbare BAR ondersteunen.

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Excamedia
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart